Κοπή & κλάδεμα δέντρων

Η ασφάλεια προτεραιότητά μας

Ψηλά ή χαμηλά;

Η Κηπουροτεχνική είναι μια εταιρεία που αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και αξιοπιστία το κλάδεμα και την κοπή ψηλών δέντρων, εστιάζοντας στην ασφάλεια και την ανάπτυξη του πράσινου περιβάλλοντος. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας κατέχει την απαιτούμενη γνώση και δεξιότητα για να διεκπεραιώσει αυτές τις εργασίες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Το κλάδεμα και η κοπή των ψηλών δέντρων είναι εργασίες που απαιτούν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και εξοπλισμό. Το προσωπικό μας γνωρίζει πώς να εκτελέσει την κοπή με ακρίβεια, αποφεύγοντας τυχόν ζημίες στο περιβάλλον και εξασφαλίζοντας την ευεξία του δέντρου. Με τη χρήση ειδικού καλαθοφόρου οχήματος, η εταιρεία μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και τα πιο ψηλά δέντρα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Τα ψηλά δέντρα μπορεί να αποτελέσουν πηγή κινδύνου σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως όταν υπάρχει κίνδυνος πτώσης λόγω κεραυνού ή κλίσης του δέντρου. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αναλαμβάνουμε την άμεση απομάκρυνση τους προληπτικά, προκειμένου να προστατευθεί η ασφάλεια των περιουσιών και των ανθρώπων.

Το κλάδεμα των δέντρων δεν αποτελεί μόνο μέτρο ασφαλείας, αλλά συμβάλλει και στην υγιή ανάπτυξή τους. Με την αφαίρεση των παλαιών ή ασθενών κλαδιών, προωθείται η πυκνότητα του φυλλώματος και η ανάπτυξη νέων κλαδιών. Αυτό βελτιώνει την εμφάνιση του δέντρου και την παροχή φωτός και αέρα στα εσωτερικά του μέρη, προάγοντας την υγεία και την ανθοφορία του.

Κοπή και κλάδεμα δέντρων, κηπουροτεχνική 6

Κηπουροτεχνική

Το όνομά μας είναι εφάμιλλο των υπηρεσιών και της ποιότητας που δίνουμε στους πελάτες μας !

Μελέτη & σχεδίαση κήπου

Η δημιουργία ενός κήπου δεν είναι απλώς η φύτευση λουλουδιών και δέντρων. Είναι η τέχνη της διαμόρφωσης ενός λειτουργικού και καλαίσθητου "πράσινου πνεύμονα" ...

Κοπή & κλάδεμα δέντρων

Το κλάδεμα και η κοπή των ψηλών δέντρων είναι εργασίες που απαιτούν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και εξοπλισμό ...

Συντήρηση κήπου

Η συντήρηση του κήπου και του μπαλκονιού αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για την διατήρηση της ομορφιάς και της υγείας των φυτών σας ...

Επιπλέον, το κλάδεμα των δέντρων μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη ασθενειών και εντόμων που μπορούν να επηρεάσουν την υγεία τους. Με την αφαίρεση των νεκρών κλαδιών και φύλλων, μειώνεται η πιθανότητα εμφάνισης εστιών μολύνσεων, διατηρώντας τα δέντρα υγιή και ανθεκτικά.

Η ασφάλεια αποτελεί το πρωταρχικό μέλημα των υπηρεσιών μας στον τομέα του κλαδέματος και της κοπής δέντρων. Η ασφάλεια σας και του περιβάλλοντος αποτελούν θεμελιώδεις αξίες κατά την εκτέλεση των εργασιών μας.

Η κοπή επικίνδυνων κλαδιών αποτελεί μια απαραίτητη διαδικασία για την αποφυγή ατυχημάτων και ζημιών σε περιουσίες και ανθρώπους. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν το κλάδεμα αυτών των κλαδιών με την απαιτούμενη προσοχή και ακρίβεια, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις ασφαλέστερες τεχνικές.

Επίσης, η μείωση του ύψους των δέντρων είναι μια διαδικασία που μπορεί να συμβάλει στην ασφάλεια, ειδικά όταν τα δέντρα βρίσκονται κοντά σε κτίρια ή ηλεκτρικές γραμμές. Οι ειδικοί μας μπορούν να προβούν σε ασφαλείς και ελεγχόμενες κοπές για τη μείωση του ύψους των δέντρων, διασφαλίζοντας την ασφάλεια του περιβάλλοντος.

Η κοπή κλαδιών σε δέντρα με κλίση απαιτεί ειδική προσοχή και εμπειρία. Οι τεχνίτες μας είναι εκπαιδευμένοι να αντιμετωπίζουν αυτές τις καταστάσεις με ασφάλεια και επιδεξιότητα, προσαρμόζοντας την τεχνική τους για την αλλαγή του κέντρου βάρους του δέντρου και την πρόληψη πιθανών πτώσεων.

Επιπλέον, το κόψιμο ξερών κορμών και η κοπή επικλινών δέντρων απαιτούν εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία. Οι τεχνίτες μας είναι εξοικειωμένοι με τις απαιτήσεις αυτών των εργασιών και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για να διασφαλίσουν την ασφάλεια τους και των γύρω τους.

Κοπή και κλάδεμα δέντρων, κηπουροτεχνική 5
Κοπή και κλάδεμα δέντρων, κηπουροτεχνική 7

Η κατάλληλη εποχή για το κλάδεμα είναι στο τέλος του χειμώνα ή του φθινοπώρου, όπου η απώλεια χυμών από το δέντρο είναι ελάχιστη και η διαδικασία είναι πιο ασφαλής. Επιπλέον, η αδράνεια των εντόμων κατά αυτήν την περίοδο μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης των τραυματισμένων κλαδιών.

Τέλος, η έκδοση άδειας κοπής δέντρου από τις αρμόδιες αρχές είναι απαραίτητη για την πραγματοποίηση οποιωνδήποτε εργασιών κλαδέματος ή κοπής, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμμόρφωση προς τη νομοθεσία και η προστασία του περιβάλλοντος.

Είτε εντός είτε εκτός σχεδίου πόλεως, απαιτείται άδεια κοπής δέντρου. Την αρμοδιότητα για την έκδοση αυτής της άδειας έχουν το Δασαρχείο και η Πολεοδομία. Στην περίπτωση δασικών δέντρων απαιτείται η έκδοση άδειας από το Δασαρχείο και την Πολεοδομία, η οποία επιτρέπει εργασίες μικρής κλίμακας. Ωστόσο, εάν το δέντρο είναι καλλιεργούμενο απαιτείται μόνο άδεια από την Πολεοδομία. Η ευθύνη για την εξασφάλιση αυτών των αδειών βαρύνει τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου ή του εκάστοτε τμήματος γης.

Συνοψίζοντας, η Κηπουροτεχνική προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κλαδέματος και κοπής ψηλών δέντρων, επιδεικνύοντας εξειδικευμένες γνώσεις, εξοπλισμό και αφοσίωση στην ασφάλεια και την υγεία του περιβάλλοντος. Με εμπειρία και επαγγελματισμό, εξασφαλίζει την ανάπτυξη και τη διατήρηση υγιών και όμορφων δέντρων, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής.

Ποιότητα εργασιών

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες με εγγυημένα αποτελέσματα.

Άμεση εξυπηρέτηση

Η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε είναι εντός των χρονοδιαγραμμάτων.

Καινοτομία

Κάθε έργο μας είναι μοναδικά σχεδιασμένο για τον πελάτη.