Η εταιρία

Από το 2001, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της κηπουρικής, η Κηπουροτεχνική αναδεικνύεται ως η προτιμημένη επιλογή για τη φροντίδα και τη διαμόρφωση πράσινων χώρων σε όλη την Αττική. Η δέσμευσή μας στην υψηλής ποιότητας σχεδιασμό και καλλιέργεια, σε συνδυασμό με τη φροντίδα μας για κάθε λεπτομέρεια καθιστούν κάθε έργο μας μοναδικό.

Η φιλοσοφία μας αποτυπώνεται σε κάθε έργο μας. Καθημερινά, επιδιώκουμε τη δημιουργία πράσινων χώρων που ξεχωρίζουν σε ολόκληρη την Αττική, διατηρώντας τους εξωτερικούς σας χώρους σε εξαιρετική κατάσταση με τεχνικές και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Στόχος μας είναι να πολλαπλασιάσουμε το πράσινο στις γειτονιές μας, με κατευθυντήριες γραμμές το σεβασμό στη γη, αλλά και την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία που διέπει την εταιρεία εδώ και δύο δεκαετίες.

κατασκευή κήπου banner κηπουροτεχνική

Το εξειδικευμένο μας συνεργείο, με μακροχρόνια εμπειρία στο τομέα της κηπουρικής, αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με βαθιά γνώση στην επιστήμη της κηποτεχνίας, της δενδροκομίας και της αρχιτεκτονικής τοπίου, οι οποίοι αποτελούν εξελισσόμενους και εξειδικευμένους κλάδους της γεωπονικής επιστήμης.

Με την επαγγελματική μας προσέγγιση, χαρίζουμε στον κήπο σας την αναζωογόνηση που χρειάζεται. Αναλαμβάνουμε κάθε έργο με σοβαρότητα και αφοσίωση, εξασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Στην Κηπουροτεχνική, πιστεύουμε ότι ο κάθε χώρος είναι ένας καμβάς που πρέπει να διαμορφωθεί με φροντίδα και αγάπη. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές, αναλαμβάνουμε τη φροντίδα των πιο σημαντικών στοιχείων της καθημερινότητάς μας: τη φύση, το υγιές περιβάλλον και την αισθητική.

  • Σχεδιασμός & κατασκευή κήπων
  • Συντήρηση κήπων & βεραντών
  • Κοπή δέντρων & αποψίλωση οικοπέδων

Με πάνω από 400 επιτυχημένα πράσινα έργα που εναρμονίζονται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον της Αττικής, αποτελούμε την επιλογή που εμπιστεύονται ιδιώτες και επιχειρήσεις για τη φροντίδα και την ανάπτυξη των κήπων και των μπαλκονιών τους.

Στην Κηπουροτεχνική, η δημιουργικότητα γίνεται πραγματικότητα. Δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις για έναν εξωτερικό χώρο που αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα σας και τη φαντασία σας, μέσα από σύγχρονες “πράσινες” λύσεις με εργαλεία την τεχνολογία και την εξέλιξη, τη πολυετή εμπειρία και την άμεση προσαρμογή στις ανάγκες του συνεχώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος.

Παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη και επιθυμία των πελατών μας. Με μια ομάδα ειδικών επαγγελματιών και τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων και τεχνικών, εξασφαλίζουμε την ακρίβεια, την αξιοπιστία και την επαγγελματική εκτέλεση κάθε έργου:

Μελέτη Κήπου

Η διαδικασία της μελέτης κήπου είναι η αρχή κάθε επιτυχημένου έργου. Οι ειδικοί μας προσεγγίζουν κάθε περίπτωση με μοναδικό τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και το προσωπικό στυλ κάθε πελάτη. Μέσω συνεννόησης και συνεργασίας, δημιουργούμε σχέδια που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών και δημιουργούν έναν όμορφο και λειτουργικό εξωτερικό χώρο.

Κοπή Δένδρων

Η κοπή δένδρων είναι μια εξειδικευμένη διαδικασία που απαιτεί προσοχή και εμπειρία. Οι ειδικοί μας διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να εκτελέσουν την κοπή δένδρων με ασφάλεια και ακρίβεια, εξασφαλίζοντας την απομάκρυνση των επικινδύνων κλαδιών και την διατήρηση της υγείας των δένδρων.

Κατασκευή Κήπου

Η κατασκευή ενός κήπου απαιτεί πολλαπλά βήματα και εξειδικευμένες εργασίες για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που αντανακλά τη φυσική ομορφιά και τη λειτουργικότητα. Στην Κηπουροτεχνική, αναλαμβάνουμε κάθε τεχνική εργασία που απαιτείται για την κατασκευή και την εγκατάσταση του κήπου σας, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την επαγγελματική εκτέλεση.

Ξεκινώντας με τις χωματουργικές εργασίες, δημιουργούμε τη βάση για την κατασκευή του κήπου σας, διαμορφώνοντας το έδαφος με βάση το σχέδιο μελέτης. Στη συνέχεια, προχωρούμε στις εργασίες ζιζανιοκτονίας για την εξάλειψη ανεπιθύμητων φυτών και τη δημιουργία ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Η φύτευση φυτών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη δημιουργία ενός πλούσιου και πολύχρωμου κήπου. Οι ειδικοί μας διαλέγουν με προσοχή τα φυτά που ταιριάζουν με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και τα φυτεύουν με επιδεξιότητα και φροντίδα. Επίσης, δημιουργούν ειδικές κατασκευές όπως βραχόκηπους και πλακόστρωτα, προσθέτοντας διαφορετικά στοιχεία για τη δημιουργία ενός μοναδικού και εντυπωσιακού περιβάλλοντος.

Σε περιπτώσεις όπου απαιτείται, πραγματοποιούμε τη σπορά ή την εγκατάσταση έτοιμου χλοοτάπητα για να δημιουργήσουμε έναν χώρο με πράσινη και ομοιόμορφη επιφάνεια.

Συντήρηση Κήπου και Μπαλκονιού

Η συντήρηση είναι ουσιαστική για τη διατήρηση της ομορφιάς και της υγείας του κήπου και του μπαλκονιού. Οι ειδικοί μας παρέχουν υπηρεσίες συντήρησης που περιλαμβάνουν την περιποίηση των φυτών, την κοπή χλοοτάπητα, τον έλεγχο των ασθενειών και των εντόμων και την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων φυτών, διασφαλίζοντας έναν κήπο που ακτινοβολεί από υγεία.

Εγκατάσταση Αυτόματου Ποτίσματος

Η εγκατάσταση ενός αυτόματου συστήματος ποτίσματος είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση της υγρασίας και της υγείας του κήπου σας. Οι ειδικοί μας εγκαθιστούν προηγμένα συστήματα ποτίσματος που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική και οικονομική χρήση του νερού.

Αποψίλωση Οικοπέδων

Η αποψίλωση οικοπέδων είναι μια εξειδικευμένη διαδικασία που απαιτεί προσοχή και εμπειρία. Οι ειδικοί μας διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να εκτελέσουν την αποψίλωση οικοπέδων με ασφάλεια και ακρίβεια, εξασφαλίζοντας την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.

Στην Κηπουροτεχνική, η ποιότητα και η ακρίβεια είναι στο επίκεντρο κάθε υπηρεσίας που παρέχουμε.